neděle, listopadu 23, 2008

Circus maximus

Byli jsme dneska v cirkusu. V cirkusu Berousek, aby bylo jasno - je to nejlepší cirkus ze všech (a nechci nic slyšet o trápení zvířat, protože jestli je někde v cirkusech trápí, tak tady ne!). A bylo to moc fajn. Sestavení: já, Shake, Teaz a Kirana. Maličko zima byla, to zase ano, ale představení bylo pěkný a hlavně Teaz byl nadšenější než kdejaké malé děcko na sedačkách pod náma:-). O přestávce jsme se byli podívat ve zvěřinci a viděli jsme (zhuleného) slona tancovat na hudbu z rádia... pak k nám natahoval chobot tak, že jsme si ho mohli pohladit - krásný a obrovský zvíře to je.
Velbloudi na nás neplivali, lamy taky ne. A drezúra arabů a frísanů je pořád stejně nádherná, jako byla vždycky, jen té španělské školy trochu ubylo (pamatuju si na vystoupení, když mi bylo asi dvanáct - to bylo doopravdy něco, teď už to vypadá spíš jen jako taková nehotová zkouška)... A klauni byli skoro doopravdy vtipní:-).
Po vystoupení jsme šli ven do zimy a dovnitř do metra a pak zase ven do zimy na Andělu, do bankomatu a na jídlo do obchodního centra - a po jídle na kafe a tak - byl to příjemnej den. A ta hodina strávená v hračkářství pak - ta taky stála za to (do 14 let nevhodné:-)).
Cirkus byl dobrej nápad. Měla jsem maličko strach, ale byl to dobrej nápad. Berousek je zkrátka třída. Doporučuju. Příští rok jdeme zas, což?

2 komentáře:

Gwen řekl(a)...

no vidíš... já byla naposledy v cirkusu ani nepamatuju. patnáct let zpátky? hrůza...
myslím, že kdybych někomu řekla:"Nechceš se mnou jít do cirkusu?" tak volá doc. Chocholouška...

hračkářství je zlo... zvlášť pro takový, jako sme my... pro infantilní dospěláky...

brokolicový lupič řekl(a)...

příští rok zas. i dyby velbloudi plivaly.